5. MEĐUNARODNI SAJAM
školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije

BHV Education jedna je od prvih organizacija koja se na hrvatskom području počela baviti obrazovnim programima u inozemstvu. U 20 godina djelovanja brojimo više od nekoliko tisuća polaznika. Shvatili smo da je naša uloga u informiranju mladih i šire populacije u Hrvatskoj o mogućnostima koja im se nude izvan hrvatskih granica kada je školovanje u pitanju iznimno bitna, stoga i ove godine organiziramo najznačajniji događaj koji objedinjuje sve naše godišnje aktivnosti.

5. MEĐUNARODNI SAJAM školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije ove godine će se po prvi puta održati dva dana u Zagrebu.

Petak, 06.11.2015., 13:00-18:00 h, Hotel Sheraton, Ul. Kneza Borne 2, Zagreb
Subota, 07.11.2015., 10:00-18:00 h, Hotel Sheraton, Ul. Kneza Borne 2, Zagreb

Nakon Zagreba, sajam se nastavlja u Splitu sa 5 obrazovnih institucija iz Europe.

Utorak, 10.11.2015., 10:00 – 17:00 h, III. Gimnazija Split, Ul. Matice hrvatske 11, Split

Osim Zagreba i Splita, sajam ćemo održati i u Ljubljani sa 6 obrazovnih institucija iz Europe i Kanade.

Monday, 9th of November 2015 from 10:00 to 17:00, Gimnazija Ledina, Resljeva cesta 12, Ljubljana

Prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu. Dosadašnja iskustva s prethodnih sajmova pokazala su da naš sajam okuplja ambiciozne srednjoškolce koji imaju širu sliku i viziju od svojih vršnjaka kao i njihove roditelje koji žele pružiti priliku svojoj djeci za bolju budućnost i karijeru kroz programe srednjoškolskih razmjena, profesionalnu orijentaciju, ljetne tečajeva jezika, te odabir kvalitetnog studija u inozemstvu.

Osim srednjoškolaca, tu su i studenti koji su već upisali fakultet u Hrvatskoj, ali uviđaju da je kvaliteta studija i mogućnosti za praksu kao i daljnje zaposlenje puno veća u zemljama kao što su Velika Britanija, Nizozemska, Danska, Švicarska, Njemačka, SAD i druge razvijene zapadne zemlje. Naposljetku, tu su i poslovni ljudi, magistri i svi ostali željni informacija o brojim programima koji će im pomoći u nadogradnji već stečenih znanja i vještina kao što su tečajevi jezika, MBA i slični profesionalni programi.

U potrazi za najboljim obrazovnim programom koji će odgovarati većini zadanih preferencija, na sajmu koji smo organizirali u Splitu i Zagrebu 2014. godine, posjetilo nas je više od 2.000 posjetitelja. Mnogi od njih, osim glavne želje za pronalaskom boljeg i kvalitetnijeg školovanja u inozemstvu s kojim dolazi i bolje prilika za međunarodnu karijeru, žele steći potrebna znanja i vještine, te skupiti što više iskustva boraveći u razvijenijim zemljama kako bi se vratili u Hrvatsku i učinili jednog dana našu svakodnevnicu puno boljom i naprednijom.

Na prošlogodišnjem sajmu doveli smo rekordan broj obrazovnih institucija iz Europe, SAD-a i Kanade koji su predstavili svoje programe.

Posjetite nas ove godine i iskoristite jedinstvenu priliku za individualne konzultacije s predstavnicima obrazovnih institucija iz cijelog svijeta. Osim toga, ove godine organiziramo niz zanimljivih predavanja i okruglih stolova s aktualnim temama iz područja obrazovanja u inozemstvu koja će voditi predstavnici gostujućih fakulteta, vanjski gosti izlagači, te djelatnici BHV-a. Na jednom mjestu imat ćete priliku dobiti sve informacije i obavijesti potrebne konzultacije.

POPIS POTVRĐENIH SUDIONIKA U ZAGREBU:

Za srednjoškolce i osnovnoškolce - odlične privatne i državne škole iz Europe i SAD-a koje vas pripremaju za upis na najbolja svjetska sveučilišta, a ujedno nude ispunjen ljetni odmor:

Za sadašnje i buduće studente - najbolji privatni fakulteti za biznis i hotelski menadžment, financije; državna sveučilišta iz Velike Britanije, Nizozemske koja omogućuju dobivanje studentskih kredita ili besplatni studij u Danskoj, te državni koledži iz Kanade koji omogućuju studij uz rad i zaposlenje u toj zemlji:

4 sveučilišta iz Danske s besplatnim preddiplomskim programima:

Ulaskom u Europsku uniju nude se povoljni studentski krediti koje dodjeljuje britanska vlada. Upoznajte dva partnerska sveučilišta iz Velike Britanije:

Također, ulaskom u EU Hrvatska ima pravo na povoljne studentske kredite koje dodjeljuje nizozemska vlada. Na sajam dolaze 3 sveučilišta iz Nizozemske pa sve informacije možete dobiti i od njih:

Tečajevi jezika za sve uzraste:

Radni programi za studente:

POPIS POTVRĐENIH SUDIONIKA U SPLITU:

Osim toga, upotpuni svoj životopis i stekni volontersko iskustvo na BHV sajmu 2015. Ovim putem pozivamo sve naše nekadašnje i sadašnje polaznike obrazovnih programa u inozemstvu kao i sve vas koji razmišljate o studiju u inozemstvu, tečaju jezika ili srednjoškolskoj razmjeni da nam se javite ako bi ste htjeli volontirati ove godine na sajmu i samim pripremama prije sajma. Nakon uspješno završenog volonterskog programa, BHV će svim sudionicima dodijeliti certifikat o obavljenom volonterskom radu koji vam može pomoći i kod same prijave na studij.

Svi naši programi

Iskustva polaznika

Fatal error: Call to undefined function perch_content_custom() in /home/bhvhr/public_html/inc/testimonials.php on line 41